top of page
Huis de Hoogte DEF
ENTRESOL-DEF
TerrasHuis  DEF
3.01
PanoramaHuis
VIDEHUIS
Anker 1

MaxHuis maakt zelfbouw eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar. U bepaalt de keuzevrijheid wij wijzen u de weg.

Ontwerp

Waarom een standaardhuis kopen als u zelf een woning kan samenstellen? MaxHuis biedt verschillende woningtypen aan voor een vaste lage prijs. In samenspraak met onze architecten kunt u een woning selecteren en aanpassen. Er kan uit een serie van 12 gevels worden gekozen, of u kunt een nieuwe gevel samen met onze architecten op maat ontwerpen. Tenslotte kan het gevelmateriaal worden gekozen. Zo ontstaat iedere keer een unieke woning op maat. Wanneer de opdrachtgever tevreden is met het ontwerp en akkoord met de prijs hiervoor, zal een aanneemovereenkomst en opdracht bouwaanvraag worden gesloten.

Vergunning

MaxHuis kan door herhaling en standaardisatie, snel en vaardig een aanvraag omgevingsvergunning indienen. Wij zijn er van overtuigd dat de omgevingsvergunning voor uw MaxHuis zal worden goedgekeurd. Daarom sturen wij pas een factuur voor deze werkzaamheden na ontvangst van de omgevingsvergunning. Deze kan daardoor uit de hypotheek, die bij ontvangst bouwvergunning vrijkomt, worden betaald. De gemeente hanteert voor iedere bouwaanvraag een behandeltermijn van 8 weken. Vervolgens ligt deze nog 6 weken ter inzage voordat deze onherroepelijk is.

Bouw

De aanneemovereenkomst wordt opgesteld volgens de voorwaarden en het standaard contract van Woningborg of Bouwgarant. Deze instanties zorgen voor een afbouwgarantie van uw woning. Wanneer de vergunning is ontvangen en onherroepelijk is, kan worden aangevangen met de bouwvoorbereiding. Vanaf start bouw duurt het nog 6 maanden tot aan de oplevering van uw MaxHuis. Tijdens de bouw zorgt MaxHuis voor de bouwbegeleiding om tot het gewenste eindresultaat te komen. MaxHuis blijft er bij tot het einde en zal ook de oplevering van uw MaxHuis begeleiden.

MaxHuis biedt drie concepten aan. Basis, Op maat en Vrij Ontwerp

Max Basis

Max Basis

In het Max Basis concept kiest u voor een standaard ontwerp. De tekeningen en berekeningen voor de bouwaanvraag zijn al gereed en kunnen snel worden verwerkt. De keuzemogelijkheden in dit concept zijn beperkt. Dat maakt het proces snel en houdt de kosten laag.

Max Op Maat

Max Op Maat

Bij Max Op Maat concept heeft u veel meer vrijheid om een basis woning aan te passen. De keuzemogelijkheden zijn groter waardoor het ontwerpproces wat langer zal duren. Tekeningen en berekeningen worden voor u op maat gemaakt. 

Max Vrij Ontwerp

Max Vrij Ontwerp

Max Vrij Ontwerp geeft u de volledige vrijheid. Alles kan en wij maken met u een volledig nieuw ontwerp voor uw droomhuis. Dit proces zal langer duren dan het samenstellen van een Basis of een Op Maat huis. Tevens zullen de kosten voor proces en bouw hoger zijn.

Anker 2

Gerealiseerde projecten

Anker 3
Anker 4

Bericht ontvangen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met U op.

MaxHuis

Leliendaalstraat 12

1012 BP Amsterdam

 

info@maxhuis.nl

020-3316247

 

k.v.k.: 63090325

b.t.w.:NL 8550.87.675.B01

bottom of page